Preguntes freqüents

L'aplicació GoNow mòbil és gratuïta per descarregar i utilitzar. Si sou un negoci i voleu anunciar-vos a GoNow, oferim una versió de prova gratuïta d'accés complet sense compromís durant 12 mesos si us registreu avui.
L'aplicació GoNow us ajuda a trobar coses a prop seu. GoNow escaneja l'àrea local buscant llocs que podeu visitar que ofereixen menjar, compres o coses per fer: galeries d'art, museus, mercats, events, cinema, activitats per a nens i discoteques, etc. També es mostren nous productes i descomptes especials diaris de les empreses. Totes les opcions disponibles avui i a prop vostre.
Les empreses poden anunciar instantàniament els seus productes, serveis i events a l'aplicació GoNow registrant-se per obtenir accés a la plataforma GoNow Pro. Per qualificar. Les empreses han d'oferir productes, serveis o events al públic en general i tenir almenys UNA adreça física. Per obtenir més informació, aneu a la secció Sobre nosaltres.
No. Pot cancel·lar en qualsevol moment. Durant el període de prova, no pagareu res i no tindreu obligació de continuar un cop finalitzi el període de prova. GoNow ofereix algunes opcions limitades gratuïtes per utilitzar després del període de prova, però si decideix pagar la subscripció completa de GoNow, la subscripció es farà amb 12 mesos d'antelació. Si cancela durant aquest període, no hi haurà reemborsament.
La versió de prova gratuïta està disponible només una vegada per empresa. El període de prova gratuïta actual per als nous negocis és de 12 mesos. Tanmateix, això està subjecte a canvis, de manera que per evitar decepcions, us recomanem que us inscriviu avui mateix. La versió de prova actual us permet publicar vals il·limitats diàriament (tret que GoNow ho consideri spam). Consulteu els nostres termes i condicions per obtenir informació addicional.
GoNow està actiu a Barcelona amb centenars d'empreses que l´utilitzen diàriament. Estem a punt de llançar i créixer a Londres a l'abril de 2019. Tanmateix, GoNow està oberta a qualsevol negoci B2C a qualsevol lloc del món, on sigui que es trobi.
Ens prenem la privacitat molt seriosament. Si utilitzeu l'aplicació GoNow, no emmagatzemem cap informació sobre vostè, per operar l'aplicació GoNow, cal activar els serveis d'ubicació del vostre dispositiu mòbil, però no monitoritzem ni guardem aquesta informació. Per fer publicitat a la plataforma GoNow, només agafem la informació que necessitem, inclosa la informació sobre la vostra empresa disponible públicament. També necessitem un nom d'administrador, un telèfon i una adreça de correu electrònic. No tenim interès a recollir dades personals i no compartim cap informació vostra amb tercers. Llegiu la nostra política de privacitat en els termes i condicions.
Actualment, no enviem notificacions als telèfons mòbils dels usuaris, ja que les investigació de recerca suggereixen que actualment reben massa notificacions i molta gent les troba molestes. Tanmateix, en el futur, podem permetre als usuaris crear notificacions.
Actualment, això no és possible, però en una futura versió, pensem afegir aquesta funcionalitat.
Actualment, l'aplicació GoNow només cerca resultats propers a l'usuari de l'aplicació. En una versió futura, tenim previst afegir aquesta funcionalitat.
No. Actualment, només mostrem els resultats disponibles al moment de la visualització o el mateix dia.
Feu clic aquí per enviar qualsevol comentari directament al nostre equip d'assistència.
GoNow ajuda a les empreses físiques (botigues minoristes, restaurants, entitats culturals i de lleure) a atreure nous clients diàriament oferint-los una eina per publicar promocions sobre el seu negoci en temps real a clients potencials propers utilitzant l’aplicació GoNow.

LEE MAS

Think Local. Eat, Shop, Do