Preguntes freqüents

L'aplicació mòbil GoNow es pot descarregar i utilitzar de forma gratuïta. Si ets una empresa, pots fer servir la versió limitada gratuïta per anunciar-te o pots pagar una subscripció anual per millorar els teus llistats
L'aplicació GoNow us ajuda a trobar coses a prop seu. GoNow escaneja l'àrea local buscant llocs que podeu visitar que ofereixen menjar, compres o coses per fer: galeries d'art, museus, mercats, events, cinema, activitats per a nens i discoteques, etc. També es mostren nous productes i descomptes especials diaris de les empreses. Totes les opcions disponibles avui i a prop vostre.
Les empreses poden anunciar instantàniament els seus productes, serveis i events a l'aplicació GoNow registrant-se per obtenir accés a la plataforma GoNow Pro. Per qualificar. Les empreses han d'oferir productes, serveis o events al públic en general i tenir almenys UNA adreça física. Per obtenir més informació, aneu a la secció Sobre nosaltres.
Pots anunciar-te de forma gratuïta per sempre, utilitzant la subscripció gratuïta de GoNow. Si decideixes pagar la subscripció completa de GoNow, s'haurà d’abonar amb 12 mesos d'anticipació. Si cancel·la durant aquest període, no hi haurà reemborsament disponible.
Ens prenem la privacitat molt seriosament. Si utilitzeu l'aplicació GoNow, no emmagatzemem cap informació sobre vostè, per operar l'aplicació GoNow, cal activar els serveis d'ubicació del vostre dispositiu mòbil, però no monitoritzem ni guardem aquesta informació. Per fer publicitat a la plataforma GoNow, només agafem la informació que necessitem, inclosa la informació sobre la vostra empresa disponible públicament. També necessitem un nom d'administrador, un telèfon i una adreça de correu electrònic. No tenim interès a recollir dades personals i no compartim cap informació vostra amb tercers. Llegiu la nostra política de privacitat en els termes i condicions.
Actualment, no enviem notificacions als telèfons mòbils dels usuaris, ja que les investigació de recerca suggereixen que actualment reben massa notificacions i molta gent les troba molestes. Tanmateix, en el futur, podem permetre als usuaris crear notificacions.
Actualment, això no és possible, però en una futura versió, pensem afegir aquesta funcionalitat.
Actualment, l'aplicació GoNow només cerca resultats propers a l'usuari de l'aplicació. En una versió futura, tenim previst afegir aquesta funcionalitat.
No. Actualment, només mostrem els resultats disponibles al moment de la visualització o el mateix dia.
Feu clic aquí per enviar qualsevol comentari directament al nostre equip d'assistència.
GoNow ajuda a les empreses físiques (botigues minoristes, restaurants, entitats culturals i de lleure) a atreure nous clients diàriament oferint-los una eina per publicar promocions sobre el seu negoci en temps real a clients potencials propers utilitzant l’aplicació GoNow.

LEE MAS