GoNow. Think Local. Eat, Shop, Do

Prevenció d’ excés de producte de moda, alimentació i comerços

  • Home
  • Prevenció d’ excés…
Malbaratament de menjar

Quin és el problema del malbaratament d'aliments?

Problema. Es malgasta 1/3 de tot el menjar produït. Hi ha aliments perduts o desaprofitats al llarg de la cadena de producció. I no només el menjar en sí es malgasta, sinó també tots els recursos necessaris que s’hi han invertit, des de l’aigua a la terra i la mà d’obra. Quan es malgasta, el menjar perjudica el medi ambient: és responsable del 8% de les emissions mundials de gasos d’efecte hivernacle. I tots sabem que aquest fet és una mala notícia per al planeta!

“Reduir el malbaratament d’aliments és una de les coses més importants que podem fer per revertir l’escalfament global.” – CHAD FRISCHMANN, EXPERT DEL CANVI CLIMÀTIC

Solució. GoNow ajuda els restaurants locals, fleques, supermercats i mercats de fruites a vendre qualsevol producte perible, o que caduqui aviat. Mitjançant l’ús de GoNow, es poden anunciar ràpidament (en menys de 20 segons) grans descomptes promocionant menjar no venut, a persones properes.

Ara les empreses poden reduir el malbaratament, optimitzar costos i atraure nous clients.

Registra’t avui aquí.

Malbaratament de moda

Quin és el problema mediambiental de la moda?

Problema. El sector de la moda és el segon contaminant més gran del món. Milers de milions d’euros en roba es cremen o es destrueixen cada any.

“El sector de la moda no pot mantenir aquest petit secret amagat durant més temps.” VOGUE BUSINESS

Solució. GoNow ajuda els comerços de moda a vendre el seu excés de roba per evitar més danys mediambientals. Mitjançant l’ús de GoNow, els minoristes poden anunciar ràpidament (en menys de 20 segons) un descompte promocionant la moda que no es ven, a les persones properes.

Ara les empreses poden reduir el malbaratament, optimitzar costos i atraure nous clients.

Registra’t aquí.

Malbaratament de producte de botigues al detall

Quin és el problema mediambiental amb el comerç minorista?

Problema. Empreses com Amazon destrueixen milions de productes no venuts cada any. A França s’hi aboquen anualment 650 milions d’euros de mercaderies! Tots els països tenen problemes similars i tots els comerciants han de trobar maneres sostenibles de vendre el seu excés productes.

“És un malbaratament que commou, impacta el sentit comú” – EDOUARD PHILIPPE, PRIMER MINISTRE DE FRANÇA

Solució. GoNow ajuda els comerços a vendre el seu excés de productes per evitar més danys mediambientals. Mitjançant l’ús de GoNow, els minoristes poden anunciar ràpidament (en menys de 20 segons) grans descomptes promocionant productes no venuts, a persones properes.

Ara les empreses poden reduir el malbaratament, optimitzar costos i atraure nous clients.

Registra’t aquí.