GoNow - Eat, Shop, Do

QUÈ ÉS GONOW?

QUÈ ÉS GONOW?

GoNow és una nova i innovadora aplicació mòbil que fa servir tecnologia de geolocalització per apropar als consumidors i als visitants a les botigues, negocis o esdeveniments culturals. GoNow canvia la forma en què els turistes i els habitants de la ciutat descobreixen i troben el millor que una ciutat té per oferir.

Per primera vegada, els usuaris no necessiten planificar prèviament la seva visita. En el seu lloc, poden trobar instantàniament i diàriament, restaurants, botigues, cultura, esports, esdeveniments i atraccions properes.

La tecnologia GoNow proporciona una solució simple i sense estrès per als visitants que no estan familiaritzats amb l’àmplia gamma d’opcions diàries que ofereix la ciutat, ajudant-los a descobrir, navegar i experimentar activitats interessants basades en els seus interessos i ubicació.

Per a les empreses, la nostra plataforma de publicació és fàcil d’usar i permet mostrar els seus productes, serveis i esdeveniments a l’instant als visitants pròxims. GoNow és la plataforma de publicitat perfecta creada per a turistes digitals moderns i consumidors locals per igual.

Actualment, és difícil per a les persones, però en particular, el visitant d’una nova ciutat, navegar i trobar atraccions turístiques locals properes, restaurants i experiències de compres úniques. Els mètodes actuals com pàgines web, aplicacions, brochures i oficines de turisme ajuden a l’usuari, però tots requereixen una planificació prèvia, prenen temps i no sempre es basen en la ubicació exacta, l’hora i la data del viatge de l’usuari.

GoNow porta totes les opcions diàries properes directament al telèfon mòbil dels usuaris, ajudant-los a trobar coses d’interès, estalviant temps, problemes, diners i, el que és millor, ajudant-los a gaudir d’una experiència favorable.

GoNow és de descàrrega gratuïta i és molt simple de navegar. Els usuaris poden seleccionar quin tipus de producte desitgen, per exemple, “menjar” alguna cosa, “comprar” alguna cosa o “fer” o visitar alguna cosa propera. També poden filtrar per activitats gratuïtes, descomptes o nous productes / esdeveniments / serveis.

GoNow tindrà alguna cosa per a tots. És una guia turística a mida a la butxaca les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.